Házirend


Kozmetika házirend

A házirend célja, hogy meghatározza a szalonban tartózkodó és a szolgáltatások igénybe vevő személyek egymás közötti magatartását, és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzéséhez elengedhetetlen.

A hatályos magyar jogszabályok és jelen házirend betartása kötelező minden üzletünkben tartózkodó személyre nézve. A házirend olvasható üzletünk kozmetikájában és a honlapunkon egyaránt.

Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével vendégünk automatikusan elfogadja a házirend szabályait.

Időpont foglalása: Messengeren vagy Viberen lehetséges. Mivel egész nap dolgozom, így a telefont nem tudom felvenni.

Tetoválás időpont: Személyes konzultáció alkalmával tudok időpontot adni 50%-os foglaló megfizetése esetén. 48 órán belül lemondott, illetve elfelejtett időpont esetében a foglaló elvész.

Műszempilla időpont: A teljes ár előre fizetésével tudok időpontot adni új vendégeknek. 48 órán belül lemondott, illetve elfelejtett időpont esetében a foglaló elvész.

Időpont lemondása: Lefoglalt időpontot legfeljebb 48 órával a lefoglalt időpont előtt lehet lemondani/módosítani, hogy a helyedre tudjak más vendéget beírni. 48 órán belüli lemondás esetén, felár ellenében tudok új időpontot adni (aktuális szolgáltatás 50%-a), illetve 24 órán belüli lemondás esetében 100% kerül felszámolásra. Két 24 órán belül lemondott időpont után nem áll módomban új időpontot adni!
A felár megfizetése abban az esetben is érvényes, ha pl. kezelésre foglaltál időpontot, de csak egy szemöldökszedést kértél végül, mivel idő- és bevételkiesést okozol.

Új időpontot az elmulasztott szolgáltatás kifizetésével tudok adni.

Késés: Minden esetben értesíts, ha az időpontra késve érkezel. A te késésed miatt a következő vendéget nem várakoztatom. A késéseddel arányosan a szolgáltatás ideje is rövidül, illetve a lefoglalt szolgáltatás ára fizetendő.

Elfelejtett időpont: Amennyiben a megbeszélt időpontra nem érkezel meg, és nem is értesítesz, úgy a következő időpon tfoglalásnál az elmaradt szolgáltatás 100%-a felszámolásra kerül.

Kérlek időben foglalj időpontot, mert a várakozási idő 1-4 hét!

Ha úgy érzed beteg vagy, kérlek jelezd és nézünk új időpontot!

Kérlek, kisgyermeket csak abban az esetben hozz magaddal, ha nem tud kárt tenni a kozmetikámban, mivel vegyszerek és drága gépek vannak a helyiségben!

Az árak nem képeznek alkut, hitel nincs!

A házirendet bármikor módosíthatom!

Balázs Noémi, Ilcsi referencia kozmetikus