Házirend


Kedves Érdeklődők!

Köszönöm a rengeteg megkeresést!

Kérlek benneteket, hogy ne hívjatok, hanem üzenjetek, mert reggeltől estig dolgozom, van, hogy szünet nélkül. Amint lehetőségem adódik, válaszolok.

A gyorsabb bejelentkezés érdekében kérem, hogy írj üzenetet, milyen szolgáltatást szeretnél igénybe venni, melyik nap jó, melyik napszak.

Van egy csoportom, ahol a szabad időpontokat ki szoktam írni (Ilcsi referencia kozmetika Bicske).

Nem mindig kapok egyből értesítést az üzenetekről, türelmeteket kérném!

Kérem a házirend betartását!

Házirend

Új vendéget bármilyen szolgáltatásra, csak előre fizetés esetén tudok vállalni!

Időpont foglalása: Messengeren lehetséges. Mivel egész nap dolgozom, így a telefont nem tudom felvenni.

Tetoválás időpont: Személyes konzultáció alkalmával tudok időpontot adni 50%-os foglaló megfizetése esetén. 2 héten belül lemondott, illetve elfelejtett időpont esetében a foglaló elvész.

Műszempilla időpont: A teljes ár előre fizetésével tudok időpontot adni új vendégeknek. 1 héten belül lemondott, illetve elfelejtett időpont esetében a foglaló elvész.

Időpont lemondása: Lefoglalt időpontot legfeljebb 48 órával a lefoglalt időpont előtt lehet lemondani/módosítani, hogy a helyedre tudjak más vendéget beírni. 48 órán belüli lemondás esetén, felár ellenében tudok új időpontot adni (aktuális szolgáltatás 50%-a), illetve 24 órán belüli lemondás esetében 100% kerül felszámolásra. Két 24 órán belül lemondott időpont után nem áll módomban új időpontot adni!
A felár megfizetése abban az esetben is érvényes, ha pl. kezelésre foglaltál időpontot, de csak egy szemöldökszedést kértél végül, mivel idő- és bevételkiesést okozol.
Új időpontot az elmulasztott szolgáltatás kifizetésével tudok adni.

Késés: Minden esetben értesíts, ha az időpontra késve érkezel. A te késésed miatt a következő vendéget nem várakoztatom. A késéseddel arányosan a szolgáltatás ideje is rövidül, illetve a lefoglalt szolgáltatás ára fizetendő.

Elfelejtett időpont: Amennyiben a megbeszélt időpontra nem érkezel meg, és nem is értesítesz, úgy a következő időpont foglalásnál az elmaradt szolgáltatás 100%-a felszámolásra kerül.

Kérlek időben foglalj időpontot!

Kérlek, kisgyermeket csak abban az esetben hozz magaddal, ha nem tud kárt tenni a kozmetikámban, mivel vegyszerek és drága gépek vannak a helyiségben!

Az árak nem képeznek alkut, hitel nincs!

Az időpont lefoglalásával automatikusan elfogadod a házirendet!

A házirend nem olvasása nem mentesít a fizetési kötelezettség alól!

A házirendet bármikor módosíthatom!

Köszönöm szépen!

Balázs Noémi, Ilcsi referencia kozmetikus